Waardebonnenactie woninghuurders verlengd

Afgelopen week ontving een groot aantal huurders van een woning in de gemeente Beuningen een brief met een waardebon van 70 euro. Met deze waardebon kunnen zij kleine energiebesparende maatregelen aanschaffen. Voorbeelden zijn led-lampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Begin vorig jaar organiseerden we zo’n actie voor huiseigenaren en in november waren huurders aan de beurt. Omdat we subsidie over hebben, krijgen huurders die de waardebon nog niet ingeleverd hebben alsnog de kans om gratis producten aan te schaffen die energie besparen. Met de aanschaf hiervan kan de energierekening omlaag. Ook verminderen deze producten CO2-uitstoot; dus ook goed voor het milieu!

Spelregels

De waardebon mag alleen besteed worden aan kleine energiebesparende producten. En een huurder kan slechts1x deelnemen aan de actie. Als u de waardebon al in november heeft ingeleverd, dan heeft u deze keer geen brief en geen waardebon ontvangen.  

Wij organiseren deze actie samen met het Loket Duurzaam Wonen en Winst uit je Woning. Bent u huurder en heeft u vragen over uw waardebon? Neem dan contact op met de Helpdesk van Winst uit je Woning. Bel naar 023 - 58 36 936 of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. Ook kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van Loket Duurzaam Wonen. Bel hiervoor naar 14 024. 

Mocht u uw waardebon nog niet hebben ontvangen of kwijt zijn, dan kunt u een nieuwe aanvragen via Winst uit je woning

Zo gaan we samen op weg naar een energieneutrale gemeente in 2040.