Uw mooiste herinnering aan de Vierdaagse

Op woensdag 20 juli lopen de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse na twee jaar weer door Beuningen en Weurt. En dit jaar extra speciaal: de route loopt in Weurt niet via de Van Heemstraweg, maar door de Pastoor van der Marckstraat. De derde woensdag van juli belooft weer één groot feest te worden in Beuningen en Weurt. We zijn benieuwd naar uw herinneringen aan de Vierdaagse.

Wat moet u doen?

We halen graag mooie en leuke herinneringen aan de Vierdaagse door Beuningen en Weurt op. Is uw mooiste herinnering bijvoorbeeld dat uw (klein)kinderen komkommers uitdelen aan de wandelaars? Of dat u staat te dansen met zanger Gene Travis? Deel deze herinneringen dan met ons, dit kan op twee manieren:

  • Deel mooie, leuke of grappige foto’s van de Vierdaagse in Beuningen en Weurt.
  • Vat in één zin samen wat de Vierdaagse voor u betekent.

Stuur uw foto en/of zin naar foto@beuningen.nl. Dit kan tot en met zondag 29 mei. U maakt dan kans op een kleinigheidje. U ziet uw foto dan misschien terug langs de Vierdaagseroute door Beuningen en Weurt. En uw foto krijgt ook een plekje op de fotowand in de ontvangsttent aan het Thorbeckeplein in Beuningen op woensdag 20 juli 2022 tijdens de Dag van Beuningen. 

Spelregels 

  • Door uw foto of zin te delen geeft u de gemeente Beuningen toestemming om deze gratis te gebruiken voor haar (digitale) publicaties (o.a. website, folders, social media). We proberen wel altijd de naam van de fotograaf te benoemen. 
  • Stuurt u een foto in? Geef dan ook aan waar deze is gemaakt. 
  • Mogen wij u een kleinigheidje toesturen? Geef dan ook uw adresgegevens aan ons door. Deze gebruiken wij eenmalig voor dit doel. 

Vierdaagsewandelaars op de Van Heemstraweg tussen Beuningen en Weurt