Praat mee over woningbouw in Winssen en Ewijk

In het concept Panorama 2040 is gekeken waar tot 2040 woningbouw in gemeente Beuningen mogelijk is. Op maandag 27 september en woensdag 29 september gaan we specifiek in op de ontwikkelingen in Winssen. Op 11, 13 en 14 oktober praten we over Ewijk.

Er is een flink tekort aan woningen en dat probleem wil de gemeente Beuningen oplossen. De afgelopen maanden heeft de gemeente onderzocht waar in Winssen extra woningen kunnen worden gebouwd. Het resultaat van dit onderzoek is opgenomen in een structuurmodel. De gemeente wil graag weten wat u van het model vindt. Wat is er goed aan, wat kan beter, wat mist er nog? Hoe moeten woningen voor ouderen en starters eruit zien? Welke sfeerbeelden passen er bij Winssen en Ewijk? En wat u verder nog maar kwijt wilt.

Winssen

Neem deel aan één van de gesprekstafels op maandag 27 of woensdag 29 september in het Ontmoetingscentrum de Paulus in Winssen. Meld u aan voor deze omgevingsdialoog als u hier bij wilt zijn en uw reactie wil geven op de ontwikkelingen. Maak een keuze uit de deelsessies om 19.00 uur, 19.45 uur, 20.30 uur en 21.15 uur. Op woensdag 29 september zijn er ook gesprekstafels in de middag: om 14.00 uur, 14.45 uur, 15.30 uur en 16.15 uur. U kunt tot 18 oktober ook digitaal uw mening geven over het structuurmodel voor Winssen.

U kunt u per persoon aanmelden in het volgende formulier:

Aanmelden omgevingsdialoog Winssen


Ewijk

Voor Ewijk komen in het najaar gesprekstafels. De data zijn nog niet bekend. 

Hier komt het aanmeldformulier voor Ewijk zoda wij de data weten

 

Beuningen, Weurt en oeverwallen gebied

Ook voor de andere kernen in onze gemeente worden structuurmodellen gemaakt. Deze worden besproken in gesprekstafels op een centrale locatie in de kern. De planning is om dit in het voorjaar (januari/februari) te organiseren.