Wat is uw mooiste herinnering aan de Vierdaagse in Beuningen en Weurt?

Helaas gaat de Nijmeegse Vierdaagse ook dit jaar niet door vanwege het coronavirus. Dat vinden we natuurlijk erg jammer, want ieder jaar is het op de derde woensdag van juli één groot feest tijdens de doorkomst door Beuningen en Weurt. We staan dit jaar daarom op een andere manier stil bij de vierdaagse, en daarbij hebben we uw hulp nodig!

Wat moet u doen?

We halen graag mooie en leuke herinneringen aan de Vierdaagse door Beuningen en Weurt op. Is uw mooiste herinnering bijvoorbeeld dat uw (klein)kinderen komkommers uitdelen aan de wandelaars? Of dat u staat te dansen met zanger Gene Travis? Deel deze dan met ons, dit kan op twee manieren:

  • Deel mooie, leuke of grappige foto’s van de Vierdaagse in Beuningen en Weurt met ons.
  • Maak de volgende zin af: ‘De vierdaagse in Beuningen en Weurt is altijd een feest, want/omdat …’

Stuur uw foto en/of zin naar foto@beuningen.nl. Dit kan tot en met zondag 20 juni. U maakt dan kans op een kleinigheidje. U ziet uw foto dan misschien terug langs de vierdaagseroute door Beuningen en Weurt. En uw foto krijgt ook een plekje op de fotowand in de ontvangsttent bij de doorkomst van de vierdaagse in (hopelijk) 2022. 

Spelregels

  • Door uw foto of zin te delen geeft u de gemeente Beuningen toestemming om deze gratis te gebruiken voor haar (digitale) publicaties (o.a. website, folders, social media). Vraag toestemming aan de mensen die op de foto staan. We proberen wel altijd de naam van de fotograaf te benoemen. 
  • We ontvangen het liefst foto's in portetformaat. Dit is een 'staande' foto.
  • Stuurt u een foto in? Geef dan ook aan waar deze is gemaakt.
  • Stuur het orginele bestand op. Dus geen doorgestuurde via bijvoorbeeld WhatsApp, deze foto's hebben vaak een slechtere kwaliteit dan het origineel.
  • Mogen wij u een kleinigheidje toesturen? Geef dan ook uw adresgegevens aan ons door. Deze gebruiken wij eenmalig voor dit doel.