Maak ook een opschoon-ommetje

Op zaterdag 20 maart 2021 is het de Landelijke Opschoondag. Ook in de gemeente Beuningen zetten we ons samen in voor een frisse en schone omgeving. Ook u als bewoner kan helpen! Gaat u op deze dag de deur uit voor een frisse neus? Maak er dan een opschoon-ommetje van! Zo zorgen we samen voor een frisse, schone en zwerfafvalvrije buurt.

Door het coronavirus ziet de Landelijke Opschoondag er dit jaar iets anders uit. Ga alleen, met uw gezin of met de klas op pad en houd 1,5 meter afstand. 

Opschoon-ommetje aanmelden?

Ook een opschoon-ommetje maken? Meld uw opschoonactie dan aan via www.dar.nl/opschoondag. Hier vindt u ook meer informatie over coronaproof zwerfafval opruimen. 

Vaker zwerfafval opruimen? Word Wijkheld! 

Wilt u vaker zwerfafval opruimen? Meld u dan ook aan als Wijkheld! Kinderen kunnen samen buiten zijn met vriendjes en vriendinnetjes, zwerfafval opruimen en er ook nog een zakcentje mee verdienen. Goed én leuk om te doen! Ook volwassenen kunnen zich aanmelden als Wijkheld. Het is ook nog gezond om buiten actief bezig te zijn. Kijk voor meer informatie op www.wijk-helden.nl

Wijkhelden