Jong en ondernemend? Start je eigen bedrijf!

Regio Rijk van Nijmegen zoekt jonge ondernemers in de dop. Met ZomerOndernemer maak je een start met je eigen bedrijf en ontwikkel je ondernemersvaardigheden in trainingen en workshops. In een gratis traject van zes weken word je samen met een groep andere zomerondernemers begeleid tot een echte ondernemer.

Kickstart

Tijdens de training ZomerOndernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die je helpen om jouw bedrijf tot een succes te maken. Daarnaast krijg je een businessmaatje: een ervaren ondernemer in de Regio Rijk van Nijmegen die je nog een jaar lang tips en advies geeft. ZomerOndernemer is een project om jongeren te boeien en te binden aan de regio en waarmee jij wordt voorbereid op een eigen onderneming, of een waardevolle toevoeging krijgt aan je CV.

Blended learning

De training is in de vorm van blended learning. Waar mogelijk zijn de trainingen face-to-face; dit wordt aangevuld met e-learning. De sterren staan goed dus we gaan er vanuit dat we elkaar – veilig – live kunnen ontmoeten. De driedaagse start 20 juli bij StartUp Nijmegen (tegenover het station), ontmoeten en samenwerken staan centraal. Trainingen en workshops worden afgewisseld met bezoeken aan lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. Het programma eindigt eind augustus met een feestelijke finale waarin ieder zijn of haar bedrijf presenteert.

Ben jij die ondernemer?

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in het Rijk van Nijmegen? Dan heb je nu de perfecte kans om je eigen onderneming te starten. ZomerOndernemer heeft je veel te bieden: een gedegen start van je eigen bedrijf, ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, een goede aanvulling op je CV, een waardevolle vergroting van je netwerk en interessante trainingen en bedrijfsbezoeken. Schrijf je nu in, er is plek voor maximaal 20 deelnemers! Alle informatie, data, locaties en het aanmeldofmrulier vind je op de website van ZomerOndernemer.

Samen ondernemerschap stimuleren

Zomerondernemer is mogelijk dankzij subsidie van onder meer de gemeente Nijmegen, de gemeente Beuningen, de provincie Gelderland en StartUp Nijmegen. Mede hierdoor is de training gratis en krijgen deelnemers zelfs €100,- startkapitaal!