Compliment voor ondernemers en Business Event voor ondernemers

Column van wethouder Hans Driessen over de verkiezing Ondernemer van het jaar en de Talent Award.

In het afgelopen jaar had corona een forse impact op onze inwoners, ondernemers en organisaties. Er was veel onzekerheid en het was zwaar, zeker ook voor ondernemers. Een ondernemer geeft niet snel op en dopt vaak zelf zijn boontjes. Daarom verdienen zij in allereerste plaats allemaal een compliment voor hun lef en doorzettingsvermogen afgelopen periode. Gelukkig zal onze samenleving stap voor stap weer open gaan. 

Zoals u van ons gewend bent, brengen we ieder jaar het ondernemerschap onder de aandacht door het business event voor ondernemers. In 2020 kon dit niet doorgaan. Dit jaar organiseren wij weer de twee verkiezingen ‘Ondernemer van het Jaar’ en de ‘Talent Award’. 

Kent of bent u een ondernemer die uitblinkt in ondernemerschap, wendbaarheid en vernieuwing? Heeft u een klant of leverancier die een bijzondere prestatie heeft neergezet? Draag hem of haar dan voor! Aanmelden kan tot en met 27 augustus via de website www.beuningen.nl/voordragen
Voor de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ geldt dat het bedrijf minimaal 3 jaar oud moet zijn. De Talent Award reiken wij uit aan de ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf (maximaal 3 jaar oud) een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed onderscheidt in de markt. 

Onze jury ziet de inschrijvingen graag tegemoet! 

Hans Driessen
Wethouder economische zaken