Geslaagde jeugdactiviteit

Terwijl Rico Verhoeven zich voorbereidde op zijn 'Glory' namen 40 enthousiaste Beuningse jongeren zaterdag 30 januari deel aan de gratis boxclinics van House of Boxing. House of Boxing organiseerde dit succesvolle jeugdevenement geheel volgens de coronaregels en maakte daarbij gebruik van de activiteitensubsidie van onze gemeente. De activiteit was zowel volgens de jongeren als hun ouders geslaagd. Aanvragen van een subsidie voor het organiseren van jeugdactiviteiten kan tot vrijdag 5 februari op onze website www.beuningen.nl/jeugdactiviteiten

Organisator Masidi Degener aan het woord: 
“Ondanks de kou was er een goede opkomst. Zo’n 40 jeugdigen deden actief mee. Het was een hele leuke sfeer! De deelnemers waren erg enthousiast en niets was teveel. Je kon goed merken dat de kids dit nodig hebben, het samen zijn, de beweging maar ook juist even uit het hoofd en lekker in het doen zitten. Zowel de kinderen als de ouders waren erg blij met dit initiatief! Ook wij als sportorganisatie zijn erg dankbaar om dit te kunnen en mogen doen. Al die blije gezichten wie wordt daar niet vrolijk van! Zeker in deze rare tijden.”

Activiteitensubsidie
Organiseert u een jeugdactiviteit in de periode van 1 januari 2021 tot en met 21 februari 2021? Of wilt u een activiteit organiseren voor de jeugd in deze periode? Misschien komt u dan in aanmerking voor onze speciale activiteitensubsidie. Dit betreft een eenmalige activiteitensubsidie (maximaal € 1.000,-) voor jeugdactiviteiten tot en met de voorjaarsvakantie. Aanvragen van de subsidie kan tot vrijdag 5 februari op deze website: www.beuningen.nl/jeugdactiviteiten.
 

Jeugdactiviteit House of Boxing