Werkzaamheden oversteek Burgemeester Geradtslaan en Sprankel

In 2021 richten we de Houtduiflaan in Beuningen opnieuw in. De weg krijgt nieuw asfalt, veilige oversteekplaatsen en vrijliggende fietspaden. Ook verbeteren we de riolering die onder de straat ligt. Op de kruising met de Burgemeester Geradtslaan maken we een rotonde. Op 6 september 2021 start de eerste fase van de werkzaamheden. We leggen aan u uit wat er gaat gebeuren en wat dit voor u betekent.

Van maandag 6 september tot en met vrijdag 17 september 2021 werkt aannemer Boskalis aan de oversteek bij het Amaliaplein. Ook passen we de inrit van de Sprankel op de Burgemeester Geradtslaan aan. Dit om ervoor te zorgen dat verkeer rustig de straat in en uit rijdt. 

Omleiding

De weg is ter hoogte van de Burgemeester Geradtslaan – Amaliaplein afgesloten voor verkeer. Ook kunnen bewoners de Sprankel niet in. U kunt omrijden via de: 
•    Nieuwe Pieckelaan – Lagunesingel – Wolfsbossingel – Wilhelminalaan;
•    Nieuwe Pieckelaan – Burgemeester van Suchtelenstraat – Houtduiflaan;
•    Van Heemstraweg – Haagstraat – Burgemeester Geradtslaan tot aan Emmastraat.

Busomleidingen

Van maandag 6 september tot en met vrijdag 17 september 2021 rijden buslijn 5 en buslijn 565 niet over de Burgemeester Geradtslaan. 

Lijn 5 bestemming Beuningen en bestemming Groesbeek

Lijn 5 rijdt via de Van Heemstraweg/Wilhelminalaan. De haltes op de Haagstraat, Lavendelstraat en Beuningen centrum vervallen tijdelijk. U kunt op- en/of uitstappen bij het gemeentehuis, de kerk in Beuningen of de tijdelijke halte Wilhelminalaan ter hoogte van de Marskramer.

Lijn 565 bestemming Beuningen en bestemming Wijchen

Lijn 565 rijdt via de Van Heemstraweg/Wilhelminalaan. De haltes op het Beatrixplein en Beuningen centrum vervallen tijdelijk. U kunt op- en/of uitstappen bij de kerk in Beuningen of de tijdelijke halte Wilhelminalaan ter hoogte van de Marskramer. 

Meer informatie 

Op de website over de Houtduiflaan www.beuningen.nl/houtduiflaan leest u meer informatie over wat we gaan doen.

Sprankel