Lever luiers en incontinentiemateriaal apart in

Gebruikt u incontinentiemateriaal? Of zitten uw kinderen in de luiers? Lever gebruikte luiers en incontinentiemateriaal dan apart in! De gemeente Beuningen en Dar gaan samen met u voor minder restafval. Hoe beter u uw afval scheidt, hoe minder restafval u overhoudt. U bepaalt zelf wanneer u uw volle luierzak naar de luiercontainer brengt. We winnen ook meer grondstoffen. De ARN maakt van uw luiers en incontinentiemateriaal nieuwe producten en wint hier energie uit. Hoezo vieze luiers? Frisse winst!

Illustratie van een luiercontainer van Dar. Een man met een blauw Dar-shirt gooit een luierzak in de container. In de afbeelding staat de volgende tekst: Vieze luiers, frisse winst.

Gratis zakken voor luiers en incontinentiemateriaal

Voor het scheiden van luiers en incontinentiemateriaal gebruikt u speciale luierzakken. De zakken haalt u op bij verschillende locaties in de gemeente, kijk hiervoor op www.dar.nl/luiers. De speciale luierzakken zijn gratis.

Luiercontainers in de buurt

Volle luierzakken brengt u naar de speciale luiercontainer. Deze vindt u op verschillende plekken in de gemeente. Let op! U heeft toegang nodig om met uw afvalpas de luiercontainer te openen. Vraag digitaal toegang voor het gebruik van de luiercontainer via www.dar.nl/luiers. Hier vindt u ook de locaties van de luiercontainers.