Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Maak geen afspraak via Afspraakloket.nl

Afspraken bij onze gemeente zijn altijd gratis. Maak dus geen gebruik van bedrijven zoals afspraakloket.nl die daar geld voor vragen. Bij verschillende gemeenten in Nederland melden inwoners dat ze zijn opgelicht door deze website.


Gemeente Beuningen werkt NIET samen met deze website en wij adviseren ook iedereen om deze site niet te gebruiken.

Afspraakloket.nl vraagt om gevoelige persoonlijke informatie en € 19,95 voor het maken van een afspraak bij een gemeente.

Aspraken maken bij de gemeente kost niets. Als u bij ons een afspraak wilt maken, bijvoorbeeld voor een paspoort of een id-kaart, hoeft u dus niet te betalen voor het maken van die afspraak. Er zijn commerciële bedrijven die aanbieden om tegen betaling een afspraak voor u te regelen. Dit is niet nodig. Een afspraak maakt u gemakkelijk via een link op de website of door te bellen naar 14 024.