Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Jeugdlintje: Meld jouw Beuningse Buitengewone held aan

De gemeente Beuningen reikt ook dit jaar weer jeugdlintjes uit. Dit is een prijs voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld het helpen van een zieke buurvrouw, geld inzamelen voor een goed doel of je vrijwillig inzetten bij de voetbalclub. Daarvoor mag hij of zij wel in het zonnetje worden gezet. Meld deze held nu aan voor een jeugdlintje!

De gemeente Beuningen reikt vanaf dit jaar lintjes uit aan jongeren (van 6 tot en met 18 jaar) die zich vrijwillig inzetten om van Beuningen een nog mooiere gemeente te maken. De uitreiking is op of rond de Internationale Dag van de Rechten van het Kind of tijdens een bijzondere gelegenheid (jubileum of feest).


Aanmelden

Ken je een jonge held die iets bijzonders heeft gedaan? En wilt u hem of haar in het zonnetje zetten? Aarzel dan niet en meld hem of haar aan voor het jeugdlintje. Controleer de voorwaarden op www.beuningen.nl/jeugdlintje. U kunt uw held het hele jaar door aanmelden.

 

Op de foto hieronder zie je de jongeren die in 2019 een jeugdlintje ontvingen.

Foto van de vier jongeren die in 2019 het jeugdlintje ontvingen