Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Alzheimercafé Beuningen

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Het eerste volgende bijeenkomst is op 14 september. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Alzheimer Nederland, afdeling Regio Nijmegen, telefoon: 06 21 446 033

Gelukkig, het Alzheimer café Beuningen gaat weer starten! Tijdens deze avond wisselen we ervaringen uit over hoe u de afgelopen Coronaperiode bent doorgekomen. Na de pauze willen we de herstart vieren met een gezellige quiz en afsluiten met een drankje. Gezien de Corona voorschriften kunnen we met minder mensen in de locatie 'de Droom'. Daarom is het verplicht om u van tevoren aan te melden via telefoonnummer 06-10852144. Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben voorrang bij de aanmelding.

Het Alzheimer Café

Iedere tweede maandagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Beuningen een bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Vergader- en flexwerkcentrum Droom, Schoenaker 10, Beuningen (bij de rotonde, tegenover Mc Donalds.)

Heeft u buurtvervoer nodig om op locatie te komen? Neem dan contact op met Buurtvervoer Beuningen: 024-737055.

 

Alzheimer Café - 1200x628