Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Aandacht voor jonge mantelzorgers

Ben jij tussen de 9 en 30 jaar? Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak jij je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger.

Hoewel één op de vier kinderen en jongeren jonge mantelzorger is, beseffen de jonge mantelzorgers en hun omgeving lang niet altijd dat zij tot die doelgroep behoren. Om meer begrip, herkenning en erkenning te creëren is de Week van de Jonge Mantelzorger in het leven geroepen. Tijdens deze tweede week in oktober deelt Stichting Perspectief cadeautjes uit en organiseren zij een Get Together. 

Cadeaubon 

De stichting geeft jonge mantelzorgers een cadeaubon van €50,-! Kom jouw cadeaubon ophalen, zodat je iets leuks voor jezelf kunt kopen. Dit kan op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober van 14:30 tot 17:30 uur bij Hotspot, Rijstveld 4 in Beuningen of op woensdag 7 oktober tussen 14:30 en 17:30 uur bij Perspectief, Molenstraat 54 in Beuningen. Ben je jonger dan 16 jaar, neem dan één van je ouders even mee.  

 

‚Äč