Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Schoenaker dicht op 21 en 22 november

Provincie Gelderland vervangt zaterdag 21 en zondag 22 november de lichtmasten aan de Schoenaker (N847). De weg tussen Wijchen en Beuningen is beide dagen tussen 7.00 en 19.00 uur afgesloten voor verkeer. Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad.

Verouderde lichtmasten

De bestaande lichtmasten zijn verouderd en toe aan vervanging. De provincie start tussen de Woeziksestraat en de aansluiting met de A326. Hierna zijn de lichtmasten tussen de A326 en Bijsterhuizen aan de beurt. Als laatste vervangt de provincie de lichtmasten tussen de Elsenpas en de aansluiting bij de A73. Tijdens de werkzaamheden blijven aanwonenden en bedrijven bereikbaar. Doorgaand verkeer kan omrijden via de A326 en de A73.