Coronavirus

Regel uw zaken zoveel mogelijk online. Is dit niet mogelijk? Alleen dan kunt u op afspraak terecht in het gemeentehuis. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. Blijf thuis als u grieperig of verkouden bent. Informatie over het coronavirus vindt u op www.beuningen.nl/coronavirus.

Cursus ‘eerste hulp bij psychische problemen'

Wat zegt u tegen iemand die depressief is? Hoe gaat u om met iemand die een psychose heeft? Belt u de huisarts of 112? Indigo beantwoordt deze en nog veel meer vragen tijdens de cursus MHFA: ‘Eerste hulp bij psychische problemen’. Deze cursus is gratis.

Iedereen kan aan de cursus meedoen, professionals maar ook inwoners en vrijwilligers. U kunt ook deelnemen als u te maken heeft met iemand met psychische problemen. U leert hoe u eerste hulp kunt bieden aan mensen met beginnende psychische problemen.
 

Wanneer en waar?

De gratis cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Schrijft u zich in? Houd dan 7 & 21 september en 5 & 19 oktober van 18:00 tot 21:00 uur vrij in de agenda. U kunt alleen meedoen als u bij alle vier de bijeenkomsten kunt zijn. De cursus is in de Lèghe Polder. Adres: Schoolstraat 16 in Beuningen.
 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie neemt u contact op met het secretariaat van Indigo Gelderland afdeling Preventie, telefoonnummer 026-3124483 of per mail info@indigogelderland.nl.

Aanmelden is verplicht en kan via www.mhfa.nl.