Buurtinitiatief melden

Als gemeente vinden we het belangrijk dat u prettig woont. Het beheer en onderhoud van de openbare ruimte voeren we op een basisniveau uit. Wilt u zelf een bijdrage leveren aan uw buurt? Hierover denken wij graag met u mee.

Vindt u uw buurt belangrijk? Woont u graag in een schone en nette omgeving? Ga dan samen met uw buurtgenoten aan de slag in uw wijk. In de openbare ruimte is immers altijd wat te doen. Het vegen van de stoep, het opruimen van blad of zwerfafval. Bent u toch in uw eigen tuin aan het werk dan is het een kleine moeite om een stukje van de openbare ruimte mee te nemen. Wilt u het groter aanpakken en samen met de buren aan de slag? Meld uw initiatief dan bij de gemeente en wij zorgen voor extra materialen. Denk aan vuilniszakken, handschoenen en ander materiaal.

Buurtinitiatief melden

BEU-logo-samenindebuurt-5x

Meld- & herstelservice

Valt u iets op in de openbare ruimte? U kunt hierbij denken aan het onderhoud van plantsoenen, een kapotte lantaarnpaal, zwerfvuil, beschadigde bestrating, verstopping van het riool of vernieling.

Melding omgeving doorgeven

Lopende initiatieven

Een aantal bewoners zijn al druk bezig in de openbare ruimte. Op www.participatiekaart.nl/beuningen vindt u alle lopende initiatieven. Tussendoor op de hoogte blijven? Volg dan de wijkcoördinatoren op Facebook: www.facebook.com/wijkcoordinatorenbeuningen.