(openbaar) Vervoer najaar 2020

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavisus hebben invloed op het vervoer in de regio.
Ga veilig op weg, als dat moet. Lees hieronder meer over de situatie per vervoerder.

Busvervoer Breng

Met de bus op pad gaan is nu iets anders dan normaal. Lijnbussen zijn voorzien van spatschermen, je mag maar op één plek in en uit de bus en je moet natuurlijk een niet-medisch mondkapje op. Kijk voor actuele informatie op de website www.breng.nl.

Buurtbus

De buurtbussen rijden nu niet. Aan de buurtbussen in heel Nederland wordt momenteel gesleuteld voor veilige ventilatiesystemen. De verwachting is dat over een tijdje de buurtbussen weer de weg op gaan en de dienstregeling wordt hervat. Moet u gebruik maken van buurtbus 565 tussen Beuningen en Wijchen, of wilt u zich misschien aanmelden als chauffeur? Kijk dan op de website van Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen: www.buurtbus.com.

Avan regiotaxi 

De regiotaxi rijdt op afroep. Reis alleen als dit noodzakelijk is en zonder gezondheidsklachten. Een mondkapje dragen is verplicht en de rijtijden zijn aangepast. Kijk voor meer informatie op www.avan-vervoer.nl

Buurtvervoer Beuningen

De elektrische voertuigen van Buurtvervoer Beuningen rijden op werkdagen tot 13.00 uur. Er is een aangepast protocol, waarover de planner je informeert. Een rit is vooraf te boeken op telefoonnummer 024 - 73 70 555 (op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur). U heeft een vervoerspas nodig. Een rit binnen de gemeente Beuningen kost € 1,-. Op www.buurtvervoer.nl staat meer informatie.