De Luisterlijn

In deze tijd is het soms fijn om met iemand te praten. Om uw verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Maar misschien is het nu moeilijk een luisterend oor te vinden bij iemand uit uw omgeving. Of u zoekt een klankbord bij iemand die u niet persoonlijk kent. Bij de Luisterlijn kunt u terecht voor een gesprek met aandacht voor uw verhaal via telefoon, chat of e-mail.

Voelt u zich boos, angstig of eenzaam? Heeft u verdriet, twijfel of zorgen?
Wat u ook dwars zit, praat er over!

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. de Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1500 vrijwilligers op 28 locaties die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

De Luisterlijn is al bijna 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die dag en nacht emotionele ondersteuning op afstand biedt.

Contactgegevens

Mevrouw die achter de computer zit en belt en iets noteert op een blaadje