(Openbaar) vervoer

Vanaf 19 mei vervalt het dringende advies om het openbaar vervoer alleen voor noodzakelijke reizen te gebruiken. Het nieuwe advies voor alle manieren van vervoer is dan om zoveel mogelijk op rustige momenten te reizen. Vermijd drukte onderweg en op stations.

Busvervoer Breng

Met de bus op pad gaan is nu iets anders dan normaal. Lijnbussen zijn voorzien van spatschermen, u mag maar op één plek in en uit de bus en u draagt een niet-medisch mondkapje op. Kijk voor actuele informatie op de website www.breng.nl.

Buurtbus

Vanaf maandag 29 maart 2021 rijden de buurtbussen in het Rijk van Nijmegen weer. In onze gemeente gaat het om buurtbuslijn 565 tussen Beuningen en Wijchen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Kijk voor de dienstregeling van de buurtbus op www.buurtbus.com of www.breng.nl.

Avan regiotaxi 

De regiotaxi rijdt op afroep. Reis alleen als dit noodzakelijk is en zonder gezondheidsklachten. Een mondkapje dragen is verplicht en de rijtijden zijn aangepast. Kijk voor meer informatie op www.avan-vervoer.nl

Buurtvervoer Beuningen

Buurtvervoer Beuningen rijdt vanaf 3 mei 2021 weer op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.buurtvervoer.nl.