(Openbaar) vervoer

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben invloed op het vervoer in de regio. Blijf zoveel mogelijk thuis en reis alleen met het ov voor noodzakelijke reizen. Lees hier meer over de situatie per vervoerder.

Busvervoer Breng

Met de bus op pad gaan is nu iets anders dan normaal. Lijnbussen zijn voorzien van spatschermen, je mag maar op één plek in en uit de bus en je moet natuurlijk een niet-medisch mondkapje op. Kijk voor actuele informatie op de website www.breng.nl.

Buurtbus

Vanaf maandag 29 maart rijden de buurtbussen in het Rijk van Nijmegen weer. In onze gemeente gaat het om buurtbuslijn 565 tussen Beuningen en Wijchen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Kijk voor de dienstregeling van de buurtbus op www.buurtbus.com of www.breng.nl.

Avan regiotaxi 

De regiotaxi rijdt op afroep. Reis alleen als dit noodzakelijk is en zonder gezondheidsklachten. Een mondkapje dragen is verplicht en de rijtijden zijn aangepast. Kijk voor meer informatie op www.avan-vervoer.nl

Buurtvervoer Beuningen

Buurtvervoer Beuningen rijdt vanaf 3 mei 2021 weer op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.buurtvervoer.nl.