Coronavirus

We begrijpen goed dat u gezien de laatste ontwikkelingen veel vragen heeft over het coronavirus. Hier leest u waar u meer informatie kunt vinden over verschillende onderwerpen. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt.

 • Andere informatie over de maatregelen

  Hier leest u meer informatie over wat u zelf kunt doen tegen het coronavirus.

 • Coronanieuws

  Op deze pagina vindt u recente nieuwsberichten over het coronavirus. Wilt u ander nieuws zien? Kijk hiervoor op de startpagina van de website.

 • Hulp voor ondernemers: coronavirus

  Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Op deze pagina leest u wat geregeld wordt vanuit het Rijk en wat u bij de gemeente kunt regelen. Wij werken de informatie regelmatig bij.

 • Geldzorgen of financiële problemen

  Komt u door het coronavirus in de financiële problemen of heeft u geldzorgen door bijvoorbeeld een onverwachte daling van uw inkomen of een toename van uw kosten? Vraag dan om hulp, voordat de problemen groter worden en de situatie uit de hand loopt.

 • Hulp en initiatieven

  Veel organisaties en personen bieden hulp en tips aan. Mist u een initiatief? Geef dit dan aan ons door via webredactie@beuningen.nl. Deze informatie wordt steeds bijgewerkt.

 • Vlogs van de burgemeester - coronatijd

  In deze vlogs vertelt burgemeester Daphne Bergman over de coronacrisis in gemeente Beuningen.

 • COVID-19 Compensatieregeling voor verenigingen en stichtingen 2020

  Met het COVID-19 Compensatieregeling wil de gemeente verenigingen en stichtingen helpen die door de coronacrisis in de financiële problemen raken.

 • Subsidie voor jeugdactiviteiten

  Organiseert u een jeugdactiviteit in de periode tot 5 september 2021? Of wilt u een activiteit organiseren voor de jeugd in deze periode? Misschien komt u in aanmerking voor de speciale activiteitensubsidie van de gemeente.

 • Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK-uitkering)

  Heeft u op dit moment moeite om uw woonkosten te betalen? Komt dat omdat u minder inkomsten heeft vanwege de coronamaatregelen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming uit de nieuwe regeling TONK.

 • Snelle toename besmettingen dwingt tot maatregelen in de zomer

  Nadat op 26 juni bijna alle deuren zijn geopend, is het aantal besmettingen in Nederland sneller gestegen dan voorzien. De meeste mensen raakten besmet op plekken waar grote groepen mensen feesten en uitgaan. Deze toename heeft nu nog geen gevolgen voor het beschermen van de kwetsbaren en de druk op de zorg. Maar zo’n grote groep besmettelijke mensen kan wel een risico zijn voor die mensen die niet of nog niet volledig zijn gevaccineerd. Het kabinet heeft besloten dat er extra maatregelen voor de zomer nodig zijn.