Hulp nodig bij uw administratie? Stichting Perspectief helpt!

Heeft u moeite met het begrijpen van brieven, het invullen van formulieren of het regelen van uw administratie? Vrijwilligers van Stichting Perspectief helpen u graag op weg.

De vrijwilligers van Stichting Perspectief hebben een financiële achtergrond. Samen met u kijken ze wat er nodig is en welke vrijwilliger u het beste kan helpen bij uw vragen. Deze hulp is gratis. 

U kunt bij hen terecht voor:

  • Vragen over formulieren of brieven.
  • Vragen over toeslagen en regelingen.
  • Advies over het ordenen van uw administratie.
  • Openen en opruimen van de post.
  • Overzicht over wat er betaald is en wat niet.
  • Overzicht over waar het geld naartoe gaat.

Meer info?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Stichting Perspectief via info@stg-perspectief.nl of bel naar telefoonnummer 024 675 0939.
Afhankelijk van ruimte onderstaande info wel of niet opnemen op de gemeentepagina Inloopspreekuur

Digitale Overheid

Contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken of kent u iemand die hulp nodig heeft? Dan bent u bij het informatiepunt aan het juiste adres. Vrijwilligers van ons project Administratie voor elkaar en collega's van de bibliotheek Beuningen helpen je op weg bij vragen over overheidszaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen of uitkering.

Bij het informatiepunt in de bibliotheek in Beuningen aan Schoolstraat 16 ben je elke vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom. Je kunt terecht zonder afspraak, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en de hulp is gratis.