Reizende expositie Dit is Beuningen

Zet dit in mijn agenda

De mooiste plekken in de gemeente Beuningen. Voor de één zijn dat de prachtige uiterwaarden. Voor de ander is dat de straat of wijk waarin hij of zij woont. Laat u inspireren door alle mooie plekken die we in onze gemeente hebben. Dat kan van 11 september tot 16 oktober in het Molenhuis in Beuningen.

Van
maandag 11 september, 2017 om 08:30
Tot
maandag 16 oktober, 2017 om 17:00
Locatie
Het Molenhuis Beuningen

De afgelopen 1,5 jaar werden de ‘Dit is Beuningen’ verhalen opgehaald. U las ze mogelijk al in weekblad de Maas & Waler, online, op facebook of op ditisbeuningen.nl. Ook komen er elke twee weken weer nieuwe verhalen bij. ‘Dit is Beuningen’ is er nu ook als reizende expositie.

Van 11 september tot 16 oktober is de expositie te vinden in het Molenhuis in Beuningen. Dat betekent dat deze ook tijdens de Kunstroute kunt bekijken.

Reizende expositie bij u?

De reizende expositie kan ook bij u komen. Heeft u voor een paar weken ruimte? Neem dan contact op met Ger Loeffen en Willeke Guelen via info@ditisbeuningen.nl.

Dit is Beuningen

Dit is Beuningen is een samenwerkingsproject van Willeke Guelen, Ger Loeffen, de gemeente Beuningen, weekblad de Maas & Waler en Movements Group.

Reizende expositie Dit is Beuningen

Uitgelicht