Bussen tijdens de Vierdaagse

Woensdag 19 juli rijden de bussen een aangepaste route. Busmaatschappij Breng plaatst deze reisinformatie bij de haltes en op www.breng.nl. Let erop dat in en rondom Beuningen veel bushaltes vervallen vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur.

Lijn 5 en 11

Lijn 5 en lijn 11 rijden vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur vanaf de Leigraaf (halte Schacht) via de Schoenaker en de A73 rechtstreeks van en naar Nijmegen. Bij de rotonde McDonalds is een vervangende halte aanwezig.

Lijn 85

Lijn 85 rijdt vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00uur vanuit Druten tot de Schoenaker over de Van Heemstraweg. Hierna volgt lijn 85 de route via de A73 naar Nijmegen. Bij de rotonde McDonalds is een vervangende halte aanwezig.

Vroegbussen (lijn 411 en 485)

Breng zet van 18 tot en met 21 juli vroegbussen in om de Vierdaagsewandelaars ’s ochtends naar de Wedren te brengen. Dit gebeurt op de wandeldagen vroeg in de ochtend. Lijn 411 start in Beuningen en rijdt via Weurt naar Nijmegen. Lijn 485 start in Druten en rijdt via Winssen (vervangende halte bij de Paulus), Ewijk, Beuningen en Weurt naar Nijmegen. Let op: u kunt alleen meereizen met een geldige Blarenpas voor wandelaars. Andere vervoersbewijzen zijn niet geldig.

Nachtbussen (lijn 611 en 685)

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli rijden er nachtbussen van Nijmegen Centraal Station naar Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen. Lijn 611 stop bij haltes Kerkstraat in Weurt, Beuningen-Centrum, Leigraaf, Wilgenoord en Tiberiuslaan. Lijn 685 met bestemming Beneden-Leeuwen stopt aan de Van Heemstraweg in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen (vervangende halte bij de Paulus).

Meer informatie

Uitgelicht