Bussen tijdens de Vierdaagse

Woensdag 18 juli rijden de bussen een aangepaste route. Busmaatschappij Breng plaatst deze reisinformatie bij de haltes en op www.breng.nl. Let erop dat in en rondom Beuningen veel bushaltes vervallen vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur.

Lijn 5 en 11

Lijn 5 en lijn 11 rijden vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur vanaf de Leigraaf (halte Schacht) via de Schoenaker en de A73 rechtstreeks van en naar Nijmegen. Bij de rotonde McDonalds is een vervangende halte aanwezig.

Lijn 85

Lijn 85 rijdt vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur vanuit Druten tot de Schoenaker over de Van Heemstraweg. Hierna volgt lijn 85 de route via de A73 naar Nijmegen. Bij de rotonde McDonalds is een vervangende halte aanwezig.

Vroeg- en nachtbussen

Breng zet in de nacht van zaterdag/zondag 14-15 juli tot en met de nacht nacht van vrijdag/zaterdag 20-21 juli nachtbussen in. Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli zet zij vroegbussen in om de feestgangers en wandelaars van en naar Nijmegen te brengen. Kijk op www.breng.nl voor de dienstregeling, kosten en voorwaarden.

Meer informatie

Uitgelicht