Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse

Op woensdag 19 juli lopen de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse traditiegetrouw door Beuningen en Weurt. Tijdens de 101ste editie van de Vierdaagse verwelkomen we de 30, 40 en 50 km-lopers en laten wij de wandelaars kennismaken met ‘Beuningen Buitengewoon’. Hier leest u meer informatie over deze feestelijke dag.

 • Bereikbaarheid gemeentehuis tijdens doorkomst Vierdaagse

  Woensdag 19 juli is het gemeentehuis vanuit Weurt via een andere route bereikbaar vanwege de doorkomst van de Vierdaagse. Bezoekt u die dag het gemeentehuis? Lees hier hoe u het gemeentehuis bereikt.

 • Bereikbaarheid woonwijken

  Sommige wijken zijn tijdens de doorkomst van de Vierdaagse lastig bereikbaar. Woont u aan de route en wilt u uw woonwijk op 19 juli verlaten? Dan kan dit altijd op één plek.

 • Bussen tijdens de Vierdaagse

  Woensdag 19 juli rijden de bussen een aangepaste route. Busmaatschappij Breng plaatst deze reisinformatie bij de haltes en op www.breng.nl. Let erop dat in en rondom Beuningen veel bushaltes vervallen vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur.

 • Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse in Beuningen: viert u het mee?

  Op woensdag 19 juli lopen de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse traditiegetrouw door Beuningen en Weurt. Tijdens de 101ste editie van de Vierdaagse verwelkomen we de 30, 40 en 50 km-lopers en laten wij de wandelaars kennismaken met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Beuningen Sportief, inwoners, bezoekers en vele vrijwilligers maken we zo van de doorkomst een onvergetelijke dag!

 • Herdenking neergestorte bommenwerper

  Op 23 juni 1943, tijdens WOII, werd om 1.45 uur een Engelse bommenwerper neergehaald in Beuningen. Daarbij kwamen zes mensen om het leven. Tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse staan we jaarlijks stil bij deze gebeurtenis.

 • Openingstijden milieustraten

  Tijdens de Vierdaagse hebben de milieustraten andere openingstijden.

 • Roze woensdag: hand-in-hand

  Gelegenheidsformatie ‘Pink Rebels’ schreef op initiatief van Stichting Roze Woensdag en in opdracht van COC Nijmegen het vrolijke Roze Woensdag-lied ‘Hand in hand’ en treedt daarmee bij verschillende podia langs de route op.

 • Verkeersmaatregelen

  Tijdens de doorkomst in gemeente Beuningen gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. De Vierdaagseroute loopt via de Wilhelminalaan, Burgemeester Geradtslaan, Haagstraat en Hogewaldstraat naar de Van Heemstraweg richting de sluis bij Weurt. De route is de hele dag afgesloten voor verkeer.

 • Vlogs burgemeester Carol van Eert

  Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli draagt burgemeester Carol van Eert de Beuningse Vierdaagsewandelaars in zijn dagelijkse vlog een warm hart toe.

Uitgelicht