Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse

Op woensdag 18 juli, de dag van Wijchen én Beuningen, kleuren Beuningen en Weurt roze. We verwelkomen dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, inwoners, bezoekers en veel vrijwilligers maken we van de doorkomst een onvergetelijke dag! Hieronder leest u meer over de doorkomst van de Vierdaagse.

 • Bereikbaarheid gemeentehuis tijdens doorkomst Vierdaagse

  Woensdag 18 juli is het gemeentehuis vanuit Weurt via een andere route bereikbaar vanwege de doorkomst van de Vierdaagse. Bezoekt u die dag het gemeentehuis? Lees hier hoe u het gemeentehuis bereikt.

 • Bereikbaarheid woonwijken

  Sommige wijken zijn tijdens de doorkomst van de Vierdaagse lastig bereikbaar. Woont u aan de route en wilt u uw woonwijk op 18 juli uit gaan? Dan kan dit altijd op één plek.

 • Bussen tijdens de Vierdaagse

  Woensdag 18 juli rijden de bussen een aangepaste route. Busmaatschappij Breng plaatst deze reisinformatie bij de haltes en op www.breng.nl. Let erop dat in en rondom Beuningen veel bushaltes vervallen vanaf de start van de dienstregeling tot 18.00 uur.

 • Doorkomst Nijmeegse Vierdaagse in Beuningen: viert u het mee? Versier uw huis!

  Op woensdag 18 juli, de dag van Wijchen én Beuningen, kleuren Beuningen en Weurt roze. We verwelkomen dan de 30, 40 en 50 km-lopers van de Nijmeegse Vierdaagse. De wandelaars staat een warm welkom te wachten. Ze maken kennis met ‘Beuningen Buitengewoon’. Samen met Stichting Doortocht 4-daagse Beuningen, inwoners, bezoekers en veel vrijwilligers maken we van de doorkomst een onvergetelijke dag!

 • Herdenking neergestorte bommenwerper

  Op 23 juni 1943, tijdens WOII, werd om 1.45 uur een Engelse bommenwerper neergehaald in Beuningen. Daarbij kwamen zes mensen om het leven. Tijdens de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse staan we jaarlijks stil bij deze gebeurtenis.

 • Openingstijden milieustraten

  Tijdens de Vierdaagse hebben de milieustraten andere openingstijden.

 • Verkeersmaatregelen

  Tijdens de doorkomst in gemeente Beuningen gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. De Vierdaagseroute loopt via de Wilhelminalaan, Burgemeester Geradtslaan, Haagstraat en Hogewaldstraat naar de Van Heemstraweg richting de sluis bij Weurt. De route is de hele dag afgesloten voor verkeer.

 • Vlogs burgemeester Daphne Bergman

  Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli draagt burgemeester Daphne Bergman de Beuningse Buitgewone Vierdaagsewandelaars in haar dagelijkse vlog een warm hart toe.

Uitgelicht