Anjerconcert 22 juni

Op vrijdag 22 juni is er een uniek Anjerconcert op het Asdonckterrein. Op deze pagina leest u meer hierover.

Muziek kan emotie en herinneringen oproepen, dat hebt u vast wel eens gemerkt. Onze militairen hebben ook zo hun herinneringen aan muziek. Muziek hielp militairen en hun families tijdens vaak lange uitzendingen. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht stelde daarom een uniek Anjerconcert samen. Noteer vrijdag 22 juni alvast in uw agenda, Anjerconcert op het Asdonckterrein.

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt hun show ‘Summertime’. Onder leiding van dirigent Lute Hoekstra staat het orkest garant voor een avond barstensvol zonnige hits met een swingend zomerprogramma. Zangeres Erica Yong is in Summertime de gastvocaliste. Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Avicii. Het orkest is hip en funky en speelt nummers van toen tot nu. Stilzitten is geen optie. Dompel u onder in het échte zomeravondgevoel met ‘Summertime’.

Mis dit niet!

Iedereen is van harte welkom. Veteranen, familie, vrienden en jong en oud. Het concert is gratis en vindt plaats op het Asdonckterrein in Beuningen van 20.00 tot 22.30 uur.

De gemeente Beuningen en het Veteranenplatform Beuningen organiseren samen dit Anjerconcert. Kijk voor meer informatie op www.beuningen.nl/anjerconcert. Benieuwd naar het concert? Via www.youtube.com/watch?v=iZ7HronnmF4 krijgt u alvast een voorproefje.

Parkeren

Komt u op de fiets? Dan kunt u uw fiets parkeren bij het Asdonckterrein. Als u met de auto komt dan kunt u deze parkeren bij het gemeentehuis (Van Heemstraweg 46), bij de kerk, in het centrum of op het Asdonckterrein.

Podium waar het orkest van de Koninklijke Luchtmacht muziek aan het maken is

Uitgelicht