Ondernemer van het jaar Beuningen 2017

Op woensdagavond 4 oktober organiseert de gemeente Beuningen het jaarlijkse Business event Beuningen 2017 met als hoogtepunt de uitreiking van de prijs voor de Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017. Een feestelijke bijeenkomst voor ondernemers in onze gemeente!

Voordracht kandidaten

Heeft u een ondernemer op het oog die u wilt voordragen voor de verkiezing De Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017? Vul dan onderstaand voordrachtformulier in. Voegt u een duidelijke motivering toe bij uw voordracht? De uiterste datum dat u het formulier kunt insturen is 10 juni 2017.
U mag ook uzelf voordragen. Ook dit jaar wordt de Talent Award 2017 uitgereikt. De ondernemersprijs voor een startende ondernemer, die met zijn of haar bedrijf minimaal 2 jaar en maximaal 5 jaar bestaat.

Nominatie

Als u een ondernemer voordraagt is het natuurlijk belangrijk dat hij of zij ook genomineerd kan worden. Hiervoor moet de ondernemer ingeschreven zijn in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ook moet de onderneming in de gemeente Beuningen gevestigd zijn. Ondernemers die hun bedrijf binnen een straal van 20 kilometer van de gemeentegrens hebben gevestigd komen ook in aanmerking. Natuurlijk blijft de eis bestaan dat het inschrijvingsadres in de gemeente Beuningen ligt.

Jury en beoordeling

De jury bestaat uit Laura van der Brugge, May Enning, Hans Peters en de winnaars van de verkiezing van 2016, Michiel en Petra Benink. Zij nomineren drie kandidaten. Daarvoor is uw motivering heel belangrijk. In de eerste week van juli 2017 maakt de jury de drie genomineerde ondernemers bekend. Daarna bezoekt de jury de drie genomineerden.

Om tot een beoordeling te komen, maakt de jury een afweging. De jury beoordeelt:

 • Hoe onderscheidend de ondernemers zijn in de eigen branche/beroepsgroep?
 • De continuïteit van de onderneming
 • De uitstraling van de onderneming
 • De servicegerichtheid
 • De maatschappelijke betrokkenheid
 • Houden de ondernemers rekening met duurzaamheid?
 • Hoe is het innovatief vermogen van de ondernemer/onderneming?

Aanmelden voor het Business event

Het business event vindt plaats bij Gasterij De Arend in Winssen. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dit kan op via onderstaand aanmeldformulier op twee manieren:

1. U wordt partner van het Business event. Daarmee:

 • ondersteunt u het Business event.
 • Bent u op 4 oktober al vanaf 17.30 uur welkom bij Gasterij de Arend voor VIP diner voor 2 personen. Bij dit diner, voorafgaand aan de feestelijke avond, zijn ook de genomineerde ondernemers aanwezig.
 • Wordt u als sponsor bij alle communicatie-uitingen vermeld.
 • Bent u van harte welkom bij de doortocht van De Vierdaagse op het Thorbeckeplein in Beuningen, waar het college van burgemeester en wethouders en collega-ondernemers de wandelaars jaarlijks feestelijk welkom heten in onze gemeente.

2. U meldt zich aan als gast van het Business event. Daarmee:

 • Bent u op 4 oktober vanaf 19.30 uur met twee personen van harte welkom bij Gasterij de Arend voor de feestelijke avond.
  Wilt u met meer personen komen? Neem dan contact op met onze bedrijvencontactfunctionaris André Bosveld via onderstaande contactgegevens.
   
 • Aanmeldformulier

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 1 september 2017.

Vragen?

Heeft u vragen over het Business Event en de verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017? Neem dan contact op met Yvonne van der Bend van Businessmedia4all (verzorging organisatie Business event) via yvonne@businessmedia4all.nl.

Uitgelicht