Trouwambtenaren

De drie trouwambtenaren van de gemeente Beuningen stellen zich graag aan u voor.

De trouwambtenaren zijn buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, ook wel afgekort tot BABS.

Portret Neetje van den Berg

Neeltje van den Berg

“Een belangrijke bijdrage leveren aan één van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen, dat vind ik geweldig.”

Eerst even mezelf voorstellen: ik ben Neeltje van den Berg, getrouwd met Serge en trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik ben een spontaan, creatief en energiek persoon met een positieve instelling.

Een ander verrassen en blij maken, maakt mij echt gelukkig. Ik vind het dan ook geweldig om als trouwambtenaar een belangrijke bijdrage te mogen leveren aan één van de mooiste dagen uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen.

Tijdens een voorgesprek probeer ik het bruidspaar beter te leren kennen én nodig ik hen uit om na te denken over hun wensen en verwachtingen ten aanzien van hun trouwdag. Want naast het mooie maar officiële gedeelte van de huwelijksvoltrekking, zijn er vele leuke persoonlijke invullingen mogelijk die ervoor kunnen zorgen dat het echt HUN dag wordt. En dààr zit voor mij de uitdaging; om iedere keer opnieuw datgene te zeggen en te doen dat écht over het bruidspaar gaat en wat bij hen past. Iedere huwelijksvoltrekking wordt hierdoor persoonlijk, bijzonder en uniek en dat is waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Portret Henk Plaizier

Henk Plaizier

“Voor mij is het belangrijk dat ik kan bijdragen aan dat bijzondere moment in iemands leven: het ja-woord.”

Als trouwambtenaar zie ik het iedere keer weer als een uitdaging en eer om deel uit te mogen maken van een van de belangrijkste dagen in het leven van twee geliefden. Met een persoonlijk verhaal, afgestemd op de wensen van het bruidspaar en hun gasten, maak ik elke ceremonie, serieus of met een kwinkslag, tot een geheel eigen iets. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten.

Yvonne Braspenning

Yvonne Braspenning – Roukens

“Het huwelijk is iets magisch. Een moment van verbintenis in het leven van twee mensen.”

Sinds 2009 woon ik met mijn gezin in de wijk “de Beuningse Plas” in Beuningen. Hier wonen en werken we en ben ik deeltijd werkzaam in ons eigen bedrijf. Dit doe ik met ontzettend veel plezier.

Als 17-jarig meisje mocht ik het huwelijk van mijn zus en zwager “bezegelen” samen met hun trouwambtenaar.  En vanaf die tijd heb ik altijd geroepen; “ooit wil ik dit ook doen”. Ik vond en vind het huwelijk namelijk iets magisch. Een moment van verbintenis in het leven van twee mensen.

Ik vind het heel bijzonder om bruidsparen te kunnen begeleiden en een bijdrage te mogen leveren aan één van de “mooiste-dagen-van-hun-leven”. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen verhaal om tot een huwelijk te komen. Ik vind het heerlijk om in die verhalen te duiken en dit te vangen in een mooi verhaal. Om precies de spijker op zijn kop te slaan. Eigentijds, met diepgang maar ook met humor.

Ik hoor graag jullie verhalen en wat jullie eigen ideeën en wensen zijn om dit te vertalen naar een prachtige ceremonie die daar helemaal op aansluit. Een ceremonie kan naar mijn idee namelijk niet persoonlijk genoeg zijn, zodat ik er jullie magische moment van kan maken!

Uitgelicht