Toekomst voorspellen met nieuw college, gemeenteraad en futuroloog Peter van der Wel

Wat betekenen technologische ontwikkelingen voor inwoners, bedrijven en organisaties en voor de gemeente zelf? Wat als computers binnen onafzienbare tijd slimmer worden dan wij mensen? Op donderdag 31 mei organiseert de gemeente Beuningen een bijeenkomst over hoe technologie en innovatie ons leven gaan veranderen. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en te praten.

Scrabble letters met 'future'

De toekomst voorspellen kan niemand. Maar op basis van kennis neemt futuroloog Peter van der Wel jou mee op een tijdreis naar de toekomst. Hij neemt ons vanuit het verleden mee naar het nu en geeft een kijkje in de nabije toekomst. 
De bijeenkomst van 31 mei is ook meteen een mooi moment om kennis te maken met de nieuwe gemeenteraad.

Aanmelden

Wil jij ook rond dit thema geïnspireerd, geprikkeld en uitgedaagd worden? Kom dan naar de bijeenkomst met Peter van der Wel! Deze vindt plaats op donderdag 31 mei van 19.30 tot 22.00 uur in de foyer van Lèghe Polder. Inloop vanaf 19.00 uur. Er zijn maar 150 plaatsen, daarom is aanmelden verplicht. Je kunt je tot en met 28 mei aanmelden via burgemeester@beuningen.nl. Geef je naam, telefoonnummer en e-mailadres aan ons door.

Uitgelicht