Nieuwe burgemeester; heb jij je mening al gegeven?

De gemeente Beuningen zoekt een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad hoort graag van je wat voor een soort burgemeester de gemeente Beuningen nodig heeft.

Je mening geef je door via de online enquête. De enquête staat ook op de gemeentepagina in de Koerier. Je kunt de enquête dan invullen en opsturen.

Uitslag

De uitslag van de enquête gebruikt de raad bij de selectieprocedure van de nieuwe burgemeester. De eigenschap uit de lijst die het meest wordt genoemd, neemt de raad sowieso op in de profielschets. Aan deze eis moet de nieuwe burgemeester van de gemeente Beuningen dus zeker voldoen!

Let op: de gemeenteraad neemt de eis automatisch over als er minimaal 50 ingevulde enquêtes bij de gemeente binnenkomen (op papier en digitaal). Reageren heeft dus zeker zin!

Op zoek naar nieuwe burgemeester

Afgelopen januari stopte Carol van Eert als burgemeester van de gemeente Beuningen. Waarnemend burgemeester Daphne Bergman oefent deze belangrijke functie tijdelijk uit. De gemeente gaat vanaf nu op zoek naar een nieuwe burgemeester voor onze gemeente. Wil je meer weten over deze procedure? Kijk dan op www.beuningen.nl/nieuweburgemeester

Ambtsketen

*foto Ger Loeffen

Uitgelicht