Nieuwsberichten juli

 • Gebiedsraad belangrijk bij samenstellen locatieplan

  09 juli 2018

  In 2040 is de gemeente Beuningen energieneutraal. Binnen de gemeentegrenzen wordt vanaf dat moment net zoveel duurzame energie opgewekt als dat er gebruikt wordt. Om dat te bewerkstelligen, en inwoners en bedrijven enthousiast te maken, is begin 2017 de energievisie ‘Energiek Beuningen’ vastgesteld. De afgelopen maanden deelde maandelijks een betrokkene zijn kijk op deze energieneutrale toekomst. In deze aflevering blikt wethouder Piet de Klein terug op wat is bereikt én vooruit op wat er nog staat te gebeuren.

 • Botulisme in de gemeente Beuningen

  13 juli 2018

  In de waterplas bij de Pottenbakker/Glazenier, Nettenknoper en in het water om het Hosterdpark is botulisme aangetroffen. De gemeente heeft hier waarschuwingsborden geplaatst. Vermijd contact met het water en laat honden niet in het water zwemmen of ervan drinken.

 • Putten voor waterafvoer weer schoon

  05 juli 2018

  Deze weken worden alle gemeentelijke straatkolken gereinigd. De putten voor waterafvoer worden op werkdagen, vanaf 7 uur ‘s ochtends, schoongemaakt. Wilt u geen voertuigen op de kolken zetten? Dan kan de reinigingsvrachtwagen de putten goed bereiken.

 • Gevonden voorwerpen Down The Rabbit Hole

  04 juli 2018

  Bekijk hier de lijst met gevonden voorwerpen van Down The Rabbit Hole.

 • Vakantie en leerplicht

  De zomervakantie komt er weer aan. Deze begint op maandag 9 juli en duurt tot en met vrijdag 17 augustus.

 • Zomeractiviteiten Senioren Gemeente Beuningen 2018

  In een periode waarin veel activiteiten, zoals cursussen, trainingen of andere bezigheden stil liggen, bovendien de kinderen en buren vaak op vakantie zijn, willen wij u als Seniorenvereniging Beuningen een scala aan activiteiten bieden, waarbij u ook de kans hebt om nieuwe mensen te leren kennen.

Uitgelicht