Nieuwsberichten oktober

 • Dit is Beuningen: Geert van Baggem

  10 oktober 2017

  In de serie Dit is Beuningen vertellen inwoners van Beuningen, Weurt, Ewijk en Winssen over hun favoriete plek in de gemeente. Deze week vertelt Geert van Baggem over zijn favoriete plek in onze gemeente. Het kunstwerk 'De Cirkel' aan rotonde Schoenaker in Beuningen.

 • Ondernemer van het jaar en Talent Award Beuningen 2017 bekend!

  05 oktober 2017

  Op 4 oktober zijn Theo Koopmans en Margo Degen met hun onderneming Koopmans Installatietechniek BV uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar 2017. Bas Aalbers en Frouke Junier (In de Kas) ontvingen de Talent Award 2017 voor jonge ondernemer van het jaar. Het thema dit jaar: Duurzaam Bedrijvig Beuningen Inspireert.

 • Energiek Beuningen: Piet de Klein

  04 oktober 2017

  In 2040 wil de gemeente Beuningen energieneutraal zijn. Binnen de gemeentegrenzen moet vanaf dat moment net zoveel duurzame energie worden opgewekt als dat er gebruikt wordt. Om dat te bewerkstelligen, en inwoners en bedrijven enthousiast te maken, is begin 2017 de energievisie ‘Energiek Beuningen’ vastgesteld. De komende tijd deelt maandelijks een betrokkene zijn kijk op deze energieneutrale toekomst. In de eerste aflevering is dat wethouder Piet de Klein.

 • Veilig Thuis

  29 september 2017

  Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor alle vormen van geweld en mishandeling in huiselijke kring. Het meldpunt is er voor iedereen die hulp nodig heeft, kinderen, volwassenen en ouderen, slachtoffers en plegers

 • Vakantie en leerplicht

  29 september 2017

  De herfstvakantie is weer in zicht. Deze begint op maandag 16 oktober en duurt tot en met vrijdag 20 oktober.

 • Controle hondenbelasting

  26 september 2017

  Als u één of meer honden heeft, moet u jaarlijks hondenbelasting betalen. Bij aanschaf van een hond moet u zelf binnen 14 dagen aangifte doen. Niet iedereen is hiervan op de hoogte, soms wordt het wel eens vergeten.

Uitgelicht