Nieuwsberichten augustus

 • Dit is Beuningen: Ger Loeffen en Willeke Guelen

  16 augustus 2017

  In de serie Dit is Beuningen vertellen inwoners van Beuningen, Weurt, Ewijk en Winssen over hun favoriete plek in de gemeente. Deze week vertellen Ger Loeffen en Willeke Guelen in de 50e aflevering van de serie over hun favoriete plekken.

 • Plastic+: plastic, blik en pak samen in de bak!

  14 augustus 2017

  Kijk! Afval=grondstof. Dat geldt ook voor plastic+: verpakkingsafval van plastic, blik en pak. Hiervan maken we nieuwe producten, zoals plastic flessen, speelgoed, blikken en pakken. Inwoners uit onze gemeente scheiden plastic+ al goed, maar het kan nog beter. Daarom geven wij u graag tips.

 • Onderhoudswerkzaamheden vijverpartijen

  04 augustus 2017

  Vanaf 14 augustus start BTL namens Waterschap Rivierenland met het maaien van de vijverpartijen in onze gemeente.

 • Tweede fase werkzaamheden Van Heemstraweg

  03 augustus 2017

  Maandag 14 augustus start de aannemer met de tweede fase van de werkzaamheden aan de Van Heemstraweg in Winssen. Tot en met 15 september is de weg voor en na het kruispunt met de Leegstraat afgesloten.

 • Dit is Beuningen: Piet van de Geer

  01 augustus 2017

  In de serie Dit is Beuningen vertellen inwoners van Beuningen, Weurt, Ewijk en Winssen over hun favoriete plek in de gemeente. Deze week is Piet van de Geer aan het woord. Hij vertelt over zijn favoriete locatie, de Oude Toren in Winssen.

 • Verandering papierinzameling Ewijk

  01 augustus 2017

  Woont u in Ewijk en wordt uw oud papier op de eerste zaterdag van de maand opgehaald? Vanaf september verandert dit en haalt de vereniging in Ewijk uw oud papier voortaan op de eerste woensdag van de maand op.

 • Wegwerkzaamheden Porta

  26 juli 2017

  Van 21 augustus tot en met 1 september is een deel van de Porta afgesloten voor verkeer.

Uitgelicht